Gold plated

Do’s & Don’ts

Hoewel de gold plated oorbellen van With love from bali van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven, geven we je toch een aantal tips die je kunt gebruiken om ze zo shiny mogelijk te houden!

  1.  

     

    1. Water kun je het beste vermijden, want de kleur van jouw gold plated oorbellen kan hierdoor vervagen of lichter worden. Hoewel wij snappen dat jij jouw favoriete hoops het liefste altijd inhoudt, is het toch verstandig om je oorbellen uit te doen voordat je een douche neemt of het zwembad in springt. Op die manier houdt je ze zo mooi mogelijk! Er af en toe mee douchen moet geen probleem zijn, maar doe dit in beperkte mate. Kijk bovendien ook uit met parfum, make-up en andere verzorgingsproducten.
    2.  Daarnaast is het verstandig om gold plated oorbellen op te bergen in een sieradendoosje wanneer je ze niet draagt. Zo bescherm je jouw oorbellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiervoor kun je bijvoorbeeld het sieradendoosje gebruiken waarin je de oorbellen van Eline Rosina ontvangt, net zo handig!
    3.  Mocht je oor lichtelijk  geïrriteerd of ontstoken raken, zorg dan dat je jouw oorbellen uit doet en het tegengaat met bijvoorbeeld sterilon. Door een irritatie of ontsteking kan de zuurgraad van je huid veranderen, waardoor de oorbel kan gaan oxideren en hierdoor zwart uit kan slaan. Voorkom dit door je oorgaatjes goed te verzorgen, waardoor je langer plezier houdt van jouw gold plated oorbellen!

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties