Kan ik mijn aankopen retourneren? 
Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretouneerd worden. Voor retournering gelden enkele voorwaarden:
Condities retournering:
Je kunt retour(en) aanmelden via het contactformulier. Aanmelding van een retour dient binnen 7 dagen na ontvangst te zijn aangemeld. Na aanmelding van je retouren ontvang je per e-mail informatie over de te volgen procedure, zoals bijvoorbeeld verpakken en de wijze van retourneren.
Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. De artikelen, welke voor retournering aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons teruggezonden worden.
Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld worden niet door ons geaccepteerd.
Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel:
gedragen en/of gewassen is,
je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.
Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.


 
WITH LOVE FROM BALI raadt aan om het artikel te retourneren met pakketpost omdat de koper verantwoordelijk is voor eventueel zoek raken van het artikel.
De kosten voor retourneren zijn voor eigen kosten.
Kan ik mijn aankopen ruilen? 
Het kan zijn dat de maat of de kleur niet goed is en je hetzelfde artikel in een andere maat of kleur wilt hebben. Hiervoor gelden dezelfde condities als voor retourneren (zie hierboven). Stuur een bericht via het contactformulier en vermeld hierin in ieder geval het ordernummer en geef aan welk artikel je wilt ruilen. Je ontvangt dan per email een actiecode. Deze actiecode kan je gebruiken bij de bestelling van het nieuwe artikel. In het geval van een prijsafwijking zal ofwel de extra kosten in rekening gebracht worden ofwel het tegoed teruggestort worden op de rekening van de koper. Dit laatste gebeurd zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 30 dagen. Het nieuwe artikel wordt toegestuurd zodra het te ruilen artikel binnen is en betaling is gedaan. Ruilen is eenmalig. De volgende ruiling is op eigen kosten.